Press "Enter" to skip to content

Vælg et havespil for hele familien

admin 0

Haven kan bruges til mange forskellige ting. For det første er haven et sted, hvor blomster og natur får lov til at komme tæt på hjemmet, og dermed tæt på os som mennesker. Haven er også et sted, hvor skønhed hersker; her er der vidunderlige farver, sommerfugle som flakser rundt og klare grønne farver som er som en medicin for trætte øjne. Men haven kan også mere og andet; den kan give næring i form af køkkenhaver, og så kan den være det ideelle sted for lege og aktiviteter familien imellem.

Haven kan bruges til lege i mange situationer. Der kan leges mellem søskende eller mellem børn og forældre, når der lige er et par ledige timer til dette. Her kan det ses som en hyggelig måde at tilbringe fritiden på. Men lege og havespil kan også være noget, som kan bruges, når der er større familieforsamlinger. Her kan man mødes på tværs af alder og beskæftigelse, og lave noget sjovt sammen. Her kan man virkelig få familien rystet ekstra sammen, og samtidig aktivere hinanden, så hele dagen ikke bliver tilbragt inden for ved spisebordet med mad og drikke.

Der findes mange sjove havespil

Jeg har hentet min inspiration fra denne hyggebloggens hjemmeside. Havespil og lege til haven er der mange af, men det er vigtigt at vælge et, som vil kunne tiltale hele familien på én gang. Et bud på et sådant, kunne være crocket. Crocket er sjovt, men samtidig ikke for svært. Her kan alle være med, og ingen kommer til at kede sig. Crocket er også et spil som kan vare i mange timer, og man kan både spille i hold og som enkeltpersoner. At foreslå et slag crocket vil derfor helt sikkert falde i god jord til familiefrokosten.

Et andet klassisk og meget populært havespil er kongespil. Kongespil er utrolig simpelt som koncept, men det er der færreste, som ikke synes at det er sjovt. Her kan man også spille mange mennesker på én gang, og der er et sjovt element af konkurrence i spillet. Her får man heller ikke en særlig fordel af at være fysisk overlegen, og det betyder, at børn og voksne sagtens kan spille imod hinanden, uden at der kommer en uretfærdig ulighed imellem spillerne. Skal i have et spil, hvor børn kan aktivere sig selv, kan i vælge et koncept som for eksempel stangtennis, hvor man kun behøver sig selv og en ketcher.

havespil