Press "Enter" to skip to content

Nye havestole har gjort haven til det bedste sted

admin 0

I maj måned da vejret begyndte at blive godt styrtede jeg ud i haven og nød solen i fulde drag. Jeg tænkte at det var tid til at friske haven og terrassen op med nye møbler til at sidde i og nyde det gode vejr. Jeg har længe ville have nye havestole og ville gerne have udendørs møbler til de forskellige dejlige spots i haven. Jeg nyder at kunne gå rundt en lørdag formiddag med en bog under armen og udvælge mig et spot til at sidde for fordybe mig. Det har især været dejligt denne sommer hvor vejret har været forrygende.

Nye oaser i haven med havestole som prikken over i’et

På havemoebelshoppen.dk blandt deres store udvalg har jeg fundet 2 enkelte havestole, som jeg har placeret henholdsvis under det store bøgetræ og i på terrassen i krogen omringet af bøgehækken. Det er en hæk, som vi plantede for en del år siden og som efterhånden er begyndt at vokse sig stor og giver godt læ, selv på meget blæsende dage.

Det første stol jeg købte var en Teak Adirondack stol, som jeg har haft stor glæde. Jeg har brugt mange timer med nogle af gode danske krimier, som bliver leveret på samlebånd i disse år og har siddet dejligt og blevet helt opslugt af historierne.

Den anden havestol er en Blokhus havestol i teak. Den har jeg ofte siddet i tidligt om morgenen når resten af familien endnu ikke var stået op. Jeg har taget min kaffe og en blok med ud i den nye krog, der er omringet af den bøgehæk vi plantede for en nogle år siden. Jeg har siddet i Blokhus stolen og startet dagen i helt lavt tempo og forberedt mig på hvad nu weekenden har budt på. Jeg har skulle danne mig et overblik over læsemængden til næste uge på jobbet og fundet opskrifter og ladet mig inspirere til aftensmaden.

 

havestole

Fordybelsesplads i drivhuset

Mens solen stadig varmer ned over haven har det næsten været for varmt til at opholde sig i drivhuset for lang tid af gangen. Det er derfor jeg for det mest har opholdt mig uden for det, og ladet min kæreste passe tomater, peberfrugter, skoleagurker og squash.

Det gode vejr varer nok ikke ved og ej heller den trykkende varme i drivhuset. Jeg drømmer om en plads til fordybelse blandt tomat- /vindrue- /agurk og peberplanterne. Når det ikke er helt varmt nok til at sidde udenfor plejer det stadig at være ganske lunt i drivhuset og dejligt at gå ud i. Jeg har udset mig et par forslag til at bryde drivhuset med. Den første er en Net stabelstol fra Antracit som jeg tror vil passe godt til den sorte metalramme i drivhuset og den er heller ikke for stor og derudover kan de stables når de ikke skal bruges. Du kan helt sikkert selv finde havestole på havemoebelshoppen.dk, der kan gøre din have til det bedste sted.