Press "Enter" to skip to content

Med et par Fendi solbriller er jeg klar til foråret

admin 0

Der er noget helt galt. Vi har haft den mildeste vinter, og i starten af februar havde jeg ikke engang nået at skifte fra min overgangsjakke til min vinterjakke. Nu er februar næsten slut, og jeg har både dunjakke, hue og vanter på hver eneste dag. På trods af det pludselige behov for at få mere tøj på, så fryser jeg stadig, ligesom resten af Danmark. Jeg er optimist. I overmorgen er det forår, og så skal det nok blive varmt. Indtil da sætter jeg pris på den sol, der på trods af kulden er til stede. Jeg har lige købt et par lækre Fendi solbriller. Jeg går med dem allerede nu, fordi jeg håber, at de vil sætte gang i foråret.

Hvorfor Fendi er mit yndlingsmærke

Fendi er tidløs. Jeg har både en Fendi taske i det lækreste skind, og i den ligger selvfølgelig en matchende Fendi pung. Med mine nye Fendi solbriller føler jeg mig eksklusiv. Min taske og solbriller får mig til at føle, at jeg går ned ad Fifth Avenue med en to-go café latte og et hav af shoppingposer. Det lyder måske overfladisk, men det er sådan en følelse, vi kvinder har brug for en gang imellem for at få selvtillid.

Den velkendte følelse, de fleste af os oplever, når vi har købt noget nyt og lækkert til os selv. Eller den følelse, mange af os får, når vi lige har været til frisøren eller fået ordnet negle. Det er en følelse, der kan gøre en kæmpe forskel for vores humør og selvværd. Det er ingen hemmelighed, at de fleste af os kvinder har brug for bekræftelse en gang imellem, og det er ikke altid, at det er nok med komplimenter.

Prøv at tænke lidt over det. Er det bare mig, eller er du også lige en tand gladere på de dage, hvor du føler, at du har gjort noget ud af dig selv?

Fendi giver mig selvsikkerhed. Der er noget særligt over det brand. Jeg tror faktisk bare, det er deres tidløse design og den helt uovertrufne kvalitet. Hver gang jeg går ned ad gaden med min Fendi taske og nu også mine smukke Fendi solbriller, så føler jeg mig glad. Jeg føler mig lige lidt mere værd, end jeg ellers ville have gjort. Det er næsten helt utroligt, at man kan få den følelse fra en taske.

Mine Fendi solbriller sætter en stopper for vinteren

Ja, okay. Det er måske lidt fjollet at tro, at jeg kan få foråret til at komme hurtigere ved at tage mine Fendi solbriller på. Men de gør stadig et eller andet for mit humør. Solen skinner jo heldigvis, og derfor er det tilladt at gå med solbriller, uanset temperatur. Fordi jeg går med mine Fendi solbriller allerede nu, så gør det faktisk, at vejret bliver mere udholdeligt. Jeg nyder det friske vejr og koncentrerer mig om at mærke varmen fra solen frem for den bidende vind.

Mine Fendi solbriller bringer underværker allerede nu, mens det er vinter, og det kommer de i den grad også til, når det endelig bliver forår og sommer. Gør dig selv en tjeneste og tag et par solbriller på, selvom det er koldt. På den måde kan du næsten narre dig selv til ikke at fryse.